Tyry Tyry!

WarCraft III - Tyry noob'ów

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Forza Italia!!!

#1 2010-07-21 20:40:30

Pablo

Administrator

Punktów :   

Karniaki Davida.

W tym temacie wypisujemy wszystkie sytuacje, zagadnienia i problemy za które Davidowi będą naliczane karniaki. Aby zachować nieco przejrzystości karniaki będą wklejane do pierwszego postu.

I ---> David przez ~50min. pisze o NIEJ jakieś krótkie wstawki dwie, a na zadawane przez Pabla pytania nie reaguje.
II ---> David przez 2 miesiące tyra na klawie, na której nie działa połowa przycisków i narzeka w grze na brak hotów, oraz wysławia się niczym Turek.
III ---> odnośnie karniaka nr I, brak ogaru, przy ponowieniu prośby, oraz nieuzasadnione niczym zdziwienie.
IV ---> David nie ogarnia gareny. Nie potrafi śledzić, akceptować zaproszeń. Co chwile jej, nie wiedzieć czemu, nie ma i musi ją reinstalować. Na roomy wchodzi ostatni, często nie widzi gry.
V ---> ad. I, David po kolejnych 3 godzinach wspólnego grania nie raczył ani słowem rzec na dużo wcześniej wyciągniętą przez niego JĄ.
VI ---> David jest, a go nie ma. Dotyczy to obecności zarówno na forum, jak i garenie. I jak tu coś ustalić/zagrać?
VII ---> David myślał, że nic nie piszemy oraz, że chatbox mu nie działa, a w rzeczywistości nie ogarnął, że jest niezalogowany - to trwało ładnych kilkanaście dni (albo więcej).

"To było za proste, prawda? Nie... on chce, bym tu siedział i rozmyślał, czy on wie, że ja wiem, iż jemu jest wiadome, że ja jestem świadom tego, iż on wie, że ja siedzę tutaj, wiedząc, że on wie! Ja to wiem!"
Oogie Wisham w odpowiedzi na pytanie Rylai Crestfall w towarzystwie Drow Ranger.

#2 2010-07-21 20:48:08

xanatos

Scarlet Pumpernickel

Punktów :   

Re: Karniaki Davida.

III ---> odnośnie karniaka nr I, brak ogaru, przy ponowieniu prośby, oraz nieuzasadnione niczym zdziwienie.

Sekai wo Ooini moriagerutame no Suzumiya Haruhi no dan.
Gdyby nie skróty, życie byłoby trudniejsze ^^

#3 2010-07-21 22:10:22

Pablo

Administrator

Punktów :   

IV ---> David nie ogarnia gareny. Nie potrafi śledzić, akceptować zaproszeń. Co chwile jej, nie wiedzieć czemu, nie ma i musi ją reinstalować. Na roomy wchodzi ostatni, często nie widzi gry.
V ---> ad. I, David po kolejnych 3 godzinach wspólnego grania nie raczył ani słowem rzec na dużo wcześniej wyciągniętą przez niego JĄ.

"To było za proste, prawda? Nie... on chce, bym tu siedział i rozmyślał, czy on wie, że ja wiem, iż jemu jest wiadome, że ja jestem świadom tego, iż on wie, że ja siedzę tutaj, wiedząc, że on wie! Ja to wiem!"
Oogie Wisham w odpowiedzi na pytanie Rylai Crestfall w towarzystwie Drow Ranger.

#4 2010-07-22 19:02:37

Dejw

Uzel

Punktów :   

cos czuje ze jeszcze dwa tygodnie i bede mial karna flaszke a nie jeakies tam pojedyncze smyki ;p

Klawiatura(zastępcza) kupiona!!!  poproszę o skreślenie punktu nr 2 ;p

~Tamashi no Sukuinushi~

#5 2010-08-19 22:38:24

Pablo

Administrator

Punktów :   

VI ---> David jest, a go nie ma. Dotyczy to obecności zarówno na forum, jak i garenie. I jak tu coś ustalić/zagrać?

// +1 - xan

#6 2011-03-22 23:49:01

Pablo

Administrator

Punktów :   

Myślę, że nadszedł czas na spieniężenie karniaków. Terminy? Zakończenie przeze mnie IV semestru.

#7 2011-03-24 23:31:18

Pablo

Administrator

Punktów :   

VII ---> David myślał, że nic nie piszemy oraz, że chatbox mu nie działa, a w rzeczywistości nie ogarnął, że jest niezalogowany - to trwało ładnych kilkanaście dni (albo więcej).

Stopka forum

RSS